luni, 7 aprilie 2008

Bodea: "As putea sa il verific si eu pe domnul Movila daca incalca publicitatea electorala pe newsiasi"

Prefectul interimar al Iasului, Marius Bodea a tinut astazi, intr-o conferinta de presa, printre altele, sa ii atraga atentia deputatului PDL Iasi, Petru Movila pentru ca isi face publicitate electoarala pe site-ul de stiri online newsiasi.

"As putea si eu sa cer OPC-ului sa verifice daca domnul deputat Movila nu incalca legea referitoare la publicitatea electorala in afara campaniilor electorale, dar nu am sa o fac. Probabil domnul Movila are ca tinta Prefectura Iasi, fiind in apropierea alegerilor electorale, si promit ca nu am sa-i raspund la niciunul dintre atacurile pe care le va lansa de acum incolo!", a spus Bodea.

In cadrul unei conferinte de presa de astazi, fostul lider municipal al PDL Iasi, Petru Movila l-a acuzat pe prefectul interimar Marius Bodea de "politie politica":
" Odata cu instalarea prefectului Marius Bodea la conducerea Prefecturii Iasi in judetul Iasi a fost declansata o prigoana politica impotriva primarilor PDL. Sunt primari PDL din judetul Iasi care au avut sau a caror rude au firme, care in ultimele luni au fost supuse unor adevarate asedii de controalele unor institutii ale statului. Un exemplu in acest sens ar fi primarul din Baltati. Prefectul Marius Bodea ar trebui sa faca o evaluare a modului in care institutiile statului isi fac datoria", a declarat Movila.

Un comentariu:

Anonim spunea...

dl. prefect bodea poate face orice, dar numai cu aprobarea generalului de securitate simion. altfel... mai ia o pauza.