sâmbătă, 2 februarie 2008

Marea Alianţă PD-L şi PNL de la Iaşi este pe roate

Trei consilieri locali din cele două partide politice şi-au dat mâna şi au bătut piciorul pentru o cauză comună: înlăturarea lui Gheorghe Nichita de la Primărie

Trei „personaje marcante” ale lumii politice ieşene Aurel Buşoi, Daniel Oajdea consilieri locali PD-L şi Anghel Ficu consilier local PNL( dar fără ştirea şefului PNL Iaşi – Relu Fenechiu) au făcut la sfârşitul săptâmânii un tur de morişcă de vând pe strada întâmplător denumită şi cu titlul asemănător „Moara de Vânt”. Ce au constat ei acolo ar fi cam aşa: “străzile reabilitate complet din această zonă de edilul şef al oraşului Gheorghe Nichita arată îngrozitor. Imensa investiţie este făcuta din creditul Dexia, pe care ieşenii îl vor plati în următorii 20 de ani.” Toate bune şi frumoase dar de ce această alianţă? Unde sunt consilierii de la PD-L Iaşi: Tiberiu Brăilean, Constatin Axinia şi Cristian Angheluţă ? Sau să înţelegem că limbajul lui Oajdea este mai asemănător cu cel a lui Ficu şi a colegului Buşoi? Defapt era o zicală mai demult: cine se aseamănă se adună! „Ţin să le transimit şi lui Oajea, Buşoi sau Ficu că au dreptate dar degeaba .... fără mesajul clar transmis din partea liderilor de filială nu vor realiza nimic! Şi în plus unde apare partidul care îi susţine că eu nu îl văd? Sau Dan Cârlan şi Relu Fenechiu au rămas prieteni cu Gheorghe Nichita şi îşi dau mâna pe sub masă în continuare? Mai lăsaţi speranţele la funcţii de demnitari!!! Nu vor fi mai mult decât sigur!!!Lăsaţi-ne ...lăsaţi-ne!!!!!

Un comentariu:

blogul lui Gabi spunea...

Doamne fereste!!cine sunt personajele din istorioara asta?Si ce fac ele?Dupa ce au stat si au dormit in CL de atata timp s-au trezit sa umble asa nesupravegheati pe strada? Nimeni nu stie ca ei bantuie asa liberi? Doamne fereste!!!! Asta e o situatie demna de Renasterea si atacul nulitatilor!!!! The resurection!!!! Feriti ieseni!!!! oamewnii lui Oajdea bantuie printre voiii!!!