sâmbătă, 2 februarie 2008

Liderul PC Iaşi, Radu Terinte în “silentio stampa”


Halatu’, halatu’ unde e candidatu’ conservator ( la Primărie)?

Nu vreau să supăr pe careva, dar cred că lipsa de activitate a unor oameni denumiţi şi „politicieni” începe să iasă din ce în ce mai mult în evidenţă. Chiar şi după ce a fost reales vicepreşedinte în noua echipă de conducere a conservatorilor la nivel naţional cu lider femeie vehement contestat Daniela Popa, senatorul PC Iaşi Radu Terinte refuză să vină în faţa ieşenilor cu numele candidatului la Primăria Iaşi. Să zicem că îl scuzăm pentru indecizia numirii unei persoane pentru o “cursă nebună” în care şi-au anunţat deja candidatura Dumitru Oprea (PD-L), Gheorghe Nichita(PSD), Irina Schrotter(independent) şi un “blogger ahtiat după funcţii”. Totuşi trebuie să îi reamintim “senatorului copiilor” că timpul trece şi şansele se diminuează, iar cât ţinem cont de apariţiile în mass media pe 2008 şi conferinţele de presă putem trece în dreptul domniei sale zero barat sau nul. Treziţi-vă domnule Terinte!

6 comentarii:

Alexandra spunea...

Buna ziua.
Am vrea sa va propunem un schimb: dumneavoastra sa includeti in lista de blogroll adresa http://irinapentruiasi.blogspot.com/ iar noi sa introducem adresa dumneavoastra.

Va multumim si asteptam raspunsul dumneavoastra la adresa irina@pentruiasi.ro

Geo spunea...

pai nu prea vad blogroll la voi pe blog. din partea mea nu e problema sa apareti in blogroll-ul meu...dar al vostru unde e? ms astept raspuns!

blogul lui Gabi spunea...

am rugamintea la tine sa ma ajuti si pe mine in acest sens!!! ca on line nu te mai gaseste omul!!! Deci daca citesti fa si pemtru mine chestia cu blog rollul lui irina schrotter!!!!plsplsplsplspps

blogul lui Gabi spunea...

Saracul Terinte !!!! degeaba il critici! Sa vrea sinu are cu ce iesi!!!1 deci eu cred nu ca a intrat in silentio stampa !! Ela intrat in Existentia Stampa!! Ce naiba sa mai faca? ce sa zica? El va conta,daca il va lua cineva in seama dupa alegeri cand se vor face aliantele. AAAAAAAAAA !!!!!!si poate ca presedinte de onoare al redactiei Ghimpele iesean. Daca mai exista si acest ziar ca sa il mai scoata din anonimat!!!!

Daniel Matasaru spunea...

Mai, nu va luati de senatorul meu!!! Are cel putin o clasa de bun simt deasupra majoritatii celorlalti parlamentari.

Alexandra spunea...

Azi in jurul orei 17.oo va aparea blogroll-ul nostru.

Multumesc