miercuri, 2 aprilie 2008

PNDC va intra pe scena politică ieşeană

Cine este PNDC?

Formaţiunea politică înfiinţată în anul 1990, a fost relansată de fostul preşedinte al PC Prahova, Florin Anghel, exclus în martie din acest partid. PNDC are în prezent organizaţii locale ce acoperă aproape tot teritoriul ţării. În urmă cu câteva săptămâni PNDC s-a relansat în regiunea Moldovei, în prezenta delegaţilor din judeţele Vaslui, Bacău, Iaşi, Botoşani, Suceava şi Neamţ. Din comitetul de iniţiativă al acestui partid face parte şi cântareaţa Mihaela Mihai. Deocamdată nu pot să vă spun decât că au un sediu în care au investit deja 200 de milioane de lei vechi şi care este situat într-o zonă destul de bună a Iaşului.

Spre mirarea tuturor este susţinut financiar de câţiva oameni de afaceri din ţară dar şi din oraş. Am putea spune că este un partid al oamenilor de afaceri!

Fostul preşedinte al filialei municipale a Partidului Democrat din Iaşi, avocatul Adrian Mogoş ar putea trece în barca Partidului Naţional Democrat Creştin (PNDC), după cum spun surse bine informate.

"PNDC are în judeţele Moldovei un bun prilej de a răspunde adecvat la aspiraţia electoratului de a reforma clasa politică. Ultimele schimbări în modul de alegere a reprezentanţilor în miniparlamentele locale, judeţene şi naţionale, necesită oferte diferite. Ne adresăm, în primul rînd, celor care s-au simţit neglijaţi şi trădaţi de partidele consacrate. Electoratul cere figuri noi, măsuri concrete de creştere a veniturilor, dar politicienii au oferit aceleaşi vorbe şi feţe învechite", a spus Sorin Dumitru Cazan, liderul PNDC Roman, candidat la Primăria oraşului.

În curând membri acestor formaţiuni politce îşi vor anunţa candidaţii la Consiliul Judeţean şi Primăria Iaşi.

2 comentarii:

Anonim spunea...

nici un interes de starnit: florin anghel, pndc, mihaela marculescu... sunt pe aproape?

Marius Pârciu spunea...

Ti-ai umplut frigiderul cu stirea asta... :)