miercuri, 9 aprilie 2008

Irina Schrotter ameninţată cu moartea de un necunoscut

Candidatul independent la Primăria Iaşului, Irina Schrotter, a dezvăluit astăzi în cadrul unei conferinţe de presă că a fost ameninţată cu moartea la telefon, de către o persoană necunoscută, în cazul în care nu va renunţa la subiectul privind posibila asociere a municipalităţii cu un investitor strategic în vederea retehnologizării Centralei Electrotermice (CET) Iaşi.

"Am primit un telefon, prin care o voce de bărbat mă sfătuia să renunţ la intenţia de a aborda în campania electorală subiectul CET, pentru că, în caz contrar, s-ar putea să am un accident de maşină. Sunt foarte multe zerouri în spatele acestei afaceri iar cei care încearcă să o pună la cale devin, după cum se vede, foarte grijulii atunci când este vorba despre interesele proprii. Oricum, mie nu îmi este frică de ameninţările care au fost proferate la adresa mea şi îi anunţ şi pe această cale pe cei care au pus la cale acest scenariu că nu voi ceda şi voi continua să încerc să fac lumină în acest caz, pentru că ieşenii trebuie să ştie adevărul în legătură cu viitorul CET", a afirmat Schrotter.

Potrivit candidatului independent la Primăria Iaşi interesul "unor persoane din Primărie" pentru realizarea acestei "asocieri" este unul foarte mare, având în vedere preţul de vânzare al celor 20 de hectare pe care se întinde CET şi ceea ce ar putea reprezenta această suprafaţă de teren pentru o eventuală investiţie imobiliară.

"Preţul unui metru pătrat de teren în zona respectivă ajunge, în acest moment, la 500 euro, vă daţi seama cât de mare este miza pentru vânzarea CET către respectivul investitor strategic", a spus Schrotter.

2 comentarii:

bettips spunea...

Irina Scroter nu stie cum sa mai auda lumea de ea... Altceva nu are de facut modista decat sa incerce "political stunts", sa-si aduca modelele blonde in fata la Astoria si sa se laude de aiurea? Hai sa fim seriosi!

bettips spunea...

Irinuca Scroter inventeaza tot felul de povesti, doar-doar o mai baga cineva in seama, mai apare si ea intr-un ziar...