marți, 25 martie 2008

Trece PDL Paşcani în barca lui Becali?

Prin intermediul unui fax remis redacţiei am fost anunţaţi că mâine de la ora 9:00 suntem invitaţi la o conferinţă de presă a Organizaţiei Municipale a PNG, Filiala din Paşcani. Cu acest prilej va fi anunţată cu surliţe şi trâmbiţe: trecerea Filialei PDL PAŞCANI LA PNG PAŞCANI.

Toate bune şi frumoase dar totuşi ciudate!

Imediat l-am contactat pe liderul PDL Iaşi, Dan Cârlan să vedem dacă partidul pe care îl conduce va trece în barca lui Becali.

"Este adevărat că 4, 5 cetăţeni din fosta echipă a PLD-ului, care au tratat cu adversitate candidatura domnului Leonard Rusu la Primăria Paşcani vor pleca la PNG. Defapt aceşti domni, cum e Preda, sunt simpatizanţi ai domnului primar pesedist Neculai Răţoi. Ei fac parte din structura de conducere a Organizaţiei PDL Paşcani, dar după ce s-au convins că planul care l-au pus la cale, să îl împiedice în toate felurile pe domnul Rusu să candideze la Primărie, a eşuat, acum au ales să plece. Pe departe însă ideea care vor să o inducă cei de la PNG Paşcani. Organizaţia PDL Paşcani are în structuri peste 1200 de membri!", a spus Cârlan.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Deci Becali isi mareste turma. Azi cu pdl, maine cu psd si pnl! La cum se poarta politicienii nu e de mirare sa nu faca Becali din tara asta o mare, mare stana.