marți, 18 martie 2008

Dorina Donciu este candidatul PIN la Primăria Iaşi


Potrivit liderului PIN Iaşi, Mugurel Zarughevici lansarea ofiacială a tuturor candidaţilor la primăriile din judeţ va avea loc pe 30 martie la Casa de Cultură a Studenţilor în prezenţa conducerii partidului.

"Aseară am stabilit ca pentru Primăria Iaşi să o lansăm în cursă pe doamna doctor Dorina Donciu. La Paşcani va intra în cursă actualul lider de filială PIN, Camelia Albu ", a spus Zarughevici.

La începutul lunii vă anunţam:

1.este femeie
2.are 50 de ani
3.a mai făcut parte dintr-un partid politic până s-a înscris la PIN
4.are ca pregătire managementul, dar în prezent se ocupă de un alt domeniu
5.are carnet de partid PIN (roş-negru culorile partidului)
6.nu face parte din candidaţii PIN care au fost pe listele partidului pentru Parlamentul European
7.are notorietate
8.este cunoscută în Iaşi
9.va fi o surpriză plăcută pentru ieşeni


mai multe puteţi afla acum pe IEŞEANUL

8 comentarii:

Anonim spunea...

are cumva ca initiale ... IS ? la fel ca judetul nostru la numerele de inmatriculare ale masinilor ? serios ? habar n-am... nu ma duce imaginatia ...

Tudor spunea...

E firesc ca dupa patru ani de Jazz in Cartier, doamna cu pricina sa-si doreasca patru ani la Roznovanu.

Anonim spunea...

Eu cred că există chiar mai multe pretendente la acest post
Una dintre ele ar putea fi (a nu se crede că este lipsa de respect) doamna secretara de la Partidul Conservator. Seriozitatea cu care face cafeaua si promptitudinea cu care aduce apa minerala, alunele si scovertele o recomandă calduros pentru acest post.
A doua dintre ele ar putea fi madam Apostolescu care, cu inima franta de tradarea PRM istă si cu ochii avizi de putere va însfaca rapace scaunul de primar la care pofteste hulpav de cand s a nascut
A treia ar putea fi madam Vasilache de la AJOFM care, dezamagita ca nu a fost numita inca subprefect se va multumi cu un amarat de scaun de primar.
A patra ar putea fi madam Grecu de la Pensii care este obisnuita sa primeasca mosi si babe nemultumiti de pensie si de faptul ca ceapa din piata se scumpeste vertiginos de la o zi la alta.
A cincea varianta si cea mai tare ar fi că favorita pentru cursa pentru postul de primar al Iasului ar fi ELODIA, care va pune capăt in fine telenovelei spunand ca a urmarit sub acoperire strategiile contracandidatilor, Nu se putea desconspira, deh!!!Deci eu cu ea voi vota. Numai cu conditia să candideze!!!!

Daniel Matasaru spunea...

O cheama Mihaela Marculescu :) doar ca ar fi anuntata deja la un alt partid :))))
http://www.iasiinfo.ro/actualitate/mihaela-marculescu-vrea-sa-candideze-la-primarie.html

Geo spunea...

toata lumea a luat varianta marculescu pina acum! de ce?
nu ati fost deloc atenti la detalii! are carnet de partid PIN si a mai fost inscrisa la un partid politic!

Anonim spunea...

Pai voi chiar nu stiti cine e doamna din descrierea de pe iasiinfo. Va spun eu: face parte din PNG, adica din Partidul National al Ginecologilor si este una dintre pacientele cele mai de suflet ale ginecologului sef, pardon presedinte de filiala Constantin Fatu. Acesta din urma a ales-o dupa ce a descoperit ca are cel mai mare potential ....Alegerea dinsei s-a facut in urma extragerii biletelului de catre un papagal, scuzati o ciocanitoare, din scorbura pacientei. Sa vedem acum cit rezista la tratamentul aplicat de doctorul ginecolog, chiar daca surse din partid afirma ca i s-au aplicat si ceva "droguri" pentru a rezista pe "fotoliul" de primar. Si inca ceva, va duceti aminte de melodia "priviti privighetoare cinta"....si candidatul a pierit!!! Doamne ajuta-i la cit mai multe paciente!!!

Marius Pârciu spunea...

Oricum ar fi, e urata! :D

Anonim spunea...

Doamna Donciu este doctor psihiatru si cred k este nevoi de un doctor psihiatru k sa consulte actualii nebuni. Este o alegere buna."Votati PIN, votati ursul carpatin!"