luni, 4 februarie 2008

Politicienii ieşeni nu dau doi bani pe propunerea lui Tăriceanu pentru Primăria Iaşi


Liderul PNL, premierul Călin Popescu Tăriceanu, i-a cerut la sfârşitul săptămânii ministrului Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, la şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL, să candideze la Primăria municipiului Iaşi. Am încercat să aflăm ce părere au colegii de partid dar şi adversarii politici despre propunerea făcută de Tăriceanu senatorului Varujan Vosganian:

Marius Spînu, vicepreşedinte PD-L:


„Din câte am văzut până acum domnul Varujan nu are intenţia de a candida la Primărie. Bănuiesc că liberalii au ajuns la fundul sacului şi încearcă orice posibilitate pe ultima sută de metri....... Mai multe amănunte în ediţia online a www.ieseanul.ro

2 comentarii:

blogul lui Gabi spunea...

intresant rapunsul irinei schrotter si al senatorului solcanu. E clar ca e o fumigena a lui Fene care se fereste ca de dracu sa candideze. Daca e adevarat ce spune Irina Schrotter, cu buletinele de Iasi si de Bucuresti, e clar ca Fene ne ia de prosti pe toti! Intrebarea e urmatoarea: oare Tariceanu chiar nu stie, sau bataia asta de joc fata de romani e sport natioinal la liberali? Daca se ia in seama si ce spuzne senatorul Solcanu, atunci inclin sa cred ca da!!!

Politrucul spunea...

Fenechiu vrea sa candideze! Nu se fereste!