joi, 31 ianuarie 2008

Traim in tara nimanui, unde "motanii" inving chiar Justitia din Romania






Declaratia zilei
Mircea Dinescu: " Servitorii lui Ceausescu sint tari".

"Un fost securist si un fost sef de sectie la Scinteia au omorit CNSAS. Servitorii lui Ceausescu sint tari. Se intrerupe toata activitatea CNSAS, se pune cruce la toate dosarele ofiterilor si turnatorilor. Vreau sa vad cum iese societatea civila in strada impotriva acestor sobolani".

Iata-i pe cei care au luat decizia de a acceptat joi exceptiile de neconstitutionalitate ridicate de Dan Voiculescu la Legea 187. Este vorba de trei de articole care vizeaza existenta institutiei. Avocatul Poporului, Ioan Muraru, a sustinut desfiintarea CNSAS in termeni de " eliminarea acestui venin anticonstitutional". De la publicarea deciziei in Monitorul Oficial, CNSAS isi va inceta activitatea. Votul Curtii a fost in unanimitate pentru acceptarea exceptiilor lui Voiculescu.

2 comentarii:

blogul lui Gabi spunea...

Spanzurati-i pentru ca au deturnat atatia ani din viata si istoria noastra si a altora. ! Sunt niste iresponsabili! Dupa ce au fost date verdicte, dupa ce au schimbat destine de oameni, simpli sau politici, marii judecatori ai natiei romane au inteles ca pot intra la apa si isi bat joc de un popor intreg doar pentru a-si salva piele tabacite si cazute de sarmane slufgi ale securitatii. Doar pentru niste avantaje financiare pe care nu le merita acesti varani ai justitiei romane. Din cauza acestor mumii nu se va face niciodata justitie in tara asta. Este absolut inimaginabil sa iti dai sema ca dupa ce ai batjocorit un om in urma cu ceva ani, acel om nici macar nu era vinovat. Cine plateste onoarea terfelita a acelor persoane? In ce tara traim? Chiar orice om e o carpa fara de personalitate cu care se pot sterge varanii astia la partea dorsala? Este halucinant ce interese a deranjat Basescu! Tocmai de asta va avea castig de cauza in fata mafiei asteia ! Cata dreptate a avut cand a spus cu legile facute de si pentru infractori! A stiut la cine s erefra! Si in virtutea ingustimii lor, se dau idiotii de gol!!!! la spanzuratoare in Piata Publica cu ei!!!

Anonim spunea...

De acord cu tine, georgian.

Am postat si eu pe blog:
http://dragosvoda.wordpress.com/2008/02/01/azi-e-o-zi-trista-cnsas-a-murit-au-invins-comunistii

Salutari si lui Gruia Ursu, fostul meu coleg de facultate....